Voorpret

richting schiphol en het panoramadek, het is zo’n ‘dingetje’ wat we doen een paar weken voor we zelf mogen wegvliegen.

we kijken naar de vliegtuigen die vertrekken, de piloten van Delta zwaaien vanuit de cockpit naar de toeschouwers, de vliegtuigspotters met hun verrekijkers enzovoort.

we halen iets lekkers bij starbucks, waar natuurlijk weer een lange rij staat en ik altijd weer schrik van de prijs voor een koffie die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is {hoezo gehyped}.
als we in Florida zijn moet ik echt eens onthouden wat de prijzen daar zijn bij een starbucks, volgens Jos is het daar goedkoper.

we gaan nog even zitten op het plein, in de zon, met onze koffie en kijken naar al die mensen die net zijn aangekomen.
mensen maken foto’s bij I AM AMSTERDAM of zijn op zoek naar een taxi, sommige hebben haast en rennen richting vertrekhal.
we kijken elkaar aan en lachen, nog even en dan mogen wij ook.

➀ note: de foto – op de weg terug naar huis hebben we nog even een bakkie gedaan op kaageiland, we reden langs de kagerplassen toen ik deze wolkenpracht zag.

1

4 Reacties

 • 28/08/2016 at 22:40 — Reply

  Heerlijk, prachtig, ik kom er veel te weinig, ook voor de zomaar, vroeger was het voor mij pas leuk, al besefte ik dat niet natuurlijk als kind. Dat ik gewoon even met mijn oom mee ging soms naar het platform en eten in de kantine waar het personeel eet, ja ook de stewardessen en piloten, hahaha

  Of met mijn opa even naar schiphol mijn oud tante ophalen als zij weer terug was van haar bezoek aan haar zoon die bij de Lufthansa vloog als steward en purser bla. Dank je wel voor het delen.

  En alvast een hele fijne vakantie!

  X

  • Gadisa
   Gadisa (Author)
   28/08/2016 at 23:02 — Reply

   och dat is wel een hele leuke herinnering, eten in de kantine met de piloten en stewardessen!
   en dankjewel, we mogen nog wel even aftellen hoor maar de voorpret is er vollop :)

 • Linda
  29/08/2016 at 06:46 — Reply

  Mooie foto! Nergens zijn de luchten zo mooi als in Nederland :-). Leuk dat jullie alvast even de sfeer zijn gaan proeven. Zo maak de je voorpret wel compleet…..nog even en dan kun je een timelaps maken van jullie eigen aankomst op schiphol voor jullie vakantie :-)

 • 01/09/2016 at 20:36 — Reply

  Heerlijk vooruitzicht en een leuke manier om te voorpretten. Hihi.
  Volgens mij heb ik het idd bekeken afgelopen keer. Wij betaalden in Californië voor een medium, grande dus in Starbucks taal, hetzelfde als hier in NL voor een tall, en dan ging ik uit vd prijs in het ziekenhuis, Erasmus MC, waar ik nog korting krijgen omdat ik medewerker ben.

  Dikke knuffel

Laat je ook een reactie achter? leuk!